Vervoornemolen WerkendamOok wij als uitgever van o.a. (wens)kaarten zijn ’gepakt’ door de molens in Nederland en willen deze graag in beeld brengen. Wij pretenderen totaal niet dat wij de mooiste molenfoto’s maken, maar wat wij wel proberen is om alle windmolens van Nederland op deze site te tonen en dan ook nog vaak nèt even anders. We streven naar een ’portret’ van de molen al of niet aangevuld met een tweede foto of een opvallend detail.

Wat ook uniek is: u kunt de foto’s bestellen. Als foto, als kaart, als poster èn we kunnen de foto verwerken in een folder of flyer (best interessant voor de groeiende groep molenaars die hun molen willen promoten). Onze core-business is namelijk reclame, vormgeving  en productie. Zie daarvoor onze Moedersite: www.hh-productions.nl

Zoals gezegd: we willen dus uiteindelijk alle windmolens van Nederland fotograferen en op deze site gaan tonen. We rangschikken de foto’s per provincie. Omdat er zeker 1200 molens in Nederland zijn, staan we nog maar aan het begin, maar we hebben geen haast. We blijven de komende jaren constant uitbreiden met nieuwe foto’s van molens die we bezoeken, dus blijf ons volgen.
Als u nog tips hebt in verband met bijzondere molens, jubilea, molendagen of -acties, houden we ons aanbevolen. 

Veel plezier en wellicht tot ziens!

Johan en Ina van den Heuvel
HH-productions

Inloggen

Contact

Molenfoto's Nederland is onderdeel van HH-productions

Burg. v.d. Schansstraat 43
4281 LH Andel
0183-442012
info@hh-productions.nl